Els inicis

  La voluntat de servei i la passió per la medicina comença l’any 1874 amb el Dr. Antoni Bayés i Fuster. Fins al dia d’avui, cinc generacions de doctors han fet d’aquesta vocació i treball continuat un segell de qualitat reconegut internacionalment.

  L’any 1989, el cardiòleg i catedràtic Antoni Bayés de Luna, juntament amb el també cardiòleg Dr. Jaume Riba, van crear el Consultori Bayés. Passar de consulta tradicional a centre mèdic va ser el pas natural per assolir els objectius vocacionals: oferir un millor servei mèdic als usuaris.
   

  El present

  Actualment som el centre mèdic privat amb el quadre mèdic més complet de la comarca d’Osona. Més de 80 professionals —doctors altament especialitzats, llicenciats i personal qualificat— vetllen per oferir-vos les màximes garanties.

  Els equips i les instal·lacions proporcionen al personal mèdic les eines necessàries i l’entorn adequat per a uns diagnòstics ràpids i acurats.

  Només amb el treball en equip us podem garantir els millors resultats i el tracte més personalitzat.

  El futur

  Noves inversions en tecnologia; noves incorporacions a l’equip de professionals; col·laboracions amb el Consorci Hospitalari, l’Hospital Quirón de Barcelona, la Universitat de Vic, iCor (Institut del Cor dels Germans Trias) i entitats relacionades amb la salut; crear nous canals per a la comunicació amb els usuaris, etc. La vocació per la medicina, el servei i la qualitat ens empenyen cada dia a millorar tots els aspectes del consultori.

  Instal·lacions


  Un espai contemporani i acollidor en una casa modernista.

  La Casa Anita Colomer, construïda per l’arquitecte Josep M. Pericas el 1906 i d’estil modernista, amaga al seu interior uns espais totalment reformats especialment adaptats per a la consulta mèdica.

  L’equilibri entre la funcionalitat i la calidesa de l’interior proporciona un espai únic per a la relació entre el metge i el pacient.

  Equipament


  Equipament i tecnologia

  La qualitat dels instruments i l’actualització de la tecnologia és fonamental per a la feina dels professionals. Invertim per posar al vostre abast tots els avantatges tècnics per al diagnòstic més ràpid i encertat.