L’equip de BAYÉS DONA ofereix una atenció ginecològica i obstètrica integral de la dona en totes les etapes de la seva vida, tenint com a objectiu el seu benestar a través d’un acompanyament especialitzat.

Des de Bayés, entenem que la intervenció d’a quests/es professionals de confiança, juga un paper molt important al llarg la vida de la dona. Les seves consultes ginecològiques periòdiques van dirigides a l’assessorament personalitzat en higiene reproductiva, prevenció del càncer, i el seu diagnòstic precoç, atenció a l’embaràs i el part, anticoncepció, preservació de la fertilitat, tractament de les dificultats reproductives, suport durant la menopausa, tractament del càncer ginecològic i mamari.

Les especialitats mèdiques es veuen molt marcades per la ràpida aparició d’avenços, fet que exigeix tenir dins l’equip de ginecologia membres experts en determinades subespecialitats, i en contínua formació.

Les tres línies principals de atenció a la dona i la parella:

  • La maternologia. Disciplina que estudia la fisiologia de la gestació, el part i el puerperi, així com dels seus desordres, i els seus tractament. Aquesta especialitat te estrets lligams amb el servei de pediatria.
  • Ginecològica de les malalties benignes i malignes de l’aparell genital femení i mamari (tumoracions, incontinència urinària, etc..)
  • Endocrinologia femenina i genètica. Trastorns hormonals de la dona, tractament de la esterilitat i infertilitat. Inseminació artificial. Fecundació In Vitro. Preservació de la fertilitat per motius mèdics i socials. Esterilitat d’origen masculí.

Altres serveis relacionats que poden ser necessaris per a una bona salut de la dona, son els equips de psicologia, dietètica i nutrició, fisioteràpia, osteopatia, reumatologia, dermatologia entre altres.

L’àrea de Bayés Dona pretén aglutinar en un mateix centre, d’una forma integral i sinèrgica, tots els professionals mèdics necessaris per a una bona SALUT DE LA DONA i la seva família.

REVISIÓ GINECOLÒGICA ANUAL

És important realitzar aquest tipus de revisions per a la prevenció i detecció precoç del desordres ginecològics, malalties infeccioses i de transmissió sexual, quistos d’ovari, prolapse d’òrgans genitals i el càncer. Aquesta revisió consistirà en actualitzar l’historial mèdic de la pacient, exploració clínica mamaria i ginecològica, amb presa de citologia (mostra del coll de l’úter) i ecografia ginecològica transvaginal o abdominal.


OBSTETRICÍA

L’embaràs és una experiència molt important en la vida de la dona, i del que s’espera un resultat satisfactori. Es produeixen molts canvis i, per tant, és important disposar d’un equip mèdic complert que t’acompanyi en tot el procés. Bayés Dona inclou un seguiment complert de tota la gestació amb les visites, exploracions clíniques, ecografies obstètriques (inicial a la 7ª setmana, seguida de les 12 ª, 20ª i 34ª setmanes, així com també oferim ecografia 5D) i monitorització cardiotocogràgica fetal prepart. Aquesta monitorització es realitza en l’últim mes de gestació per tal de controlar el benestar del fetus i la presència de les primeres contraccions que precedeixen al part.


MEDICINA DE LA REPRODUCCIÓ

L’equip de Bayes Dona compta amb la tecnologia avançada de FecunMed-Eugin, especialistes en Reproducció Assistida; dotant-se d’un servei integral, basat en:

 • Diagnòstic i tractament mèdic i quirúrgic de les dificultats reproductives de la dona.
 • Inseminació artificial, tant amb semen de la parella, com de donant
 • Fecundació In Vitro amb òvuls de la pacient, o de donant.
 • Estudi andrològic complert i personalitzat.
 • La més moderna tecnologia en biologia de la reproducció, com son els estudis per time-lapse dels embrions durant el seu cultiu en el laboratori, el diagnòstic genètic preimplantacional, afegint seguretat i eficàcia en els programes de Fecundació In Vitro.

FISIOTERÀPIA

Els problemes de incontinència urinària afecten tant a dona gestant després del part, com a dones majors, sobre tot a partir dels 60 anys. La seva presencia altera de forma important seva la qualitat de vida. La fisioteràpia amb els exercicis del sòl pelvià, pot prevenir aquest problema o a millorar-l’ho un cop establerta. El paper del/la fisioterapeuta És essencial per l’abordatge d’aquest problema.


OSTEOPATIA

El cos d’una dona canvia al llarg dels anys, tant en l’embaràs com en el procés menopàusic. Tot i que la naturalesa prepara el cos per aquests canvis, la osteopatia pot ajudar a reduir les possibles molèsties que es puguin ocasionar. La osteopatia és un treball manual, no invasiu, que ajuden a aconseguir un benestar físic, mental i afectiu de la dona.


NUTRICIÓ I DIETÈTICA

Aquesta especialitat està orientada a la correcta alimentació de l’individu per atendre’n les necessitats fisiològiques o patològiques, tenint en compte els principis de protecció i promoció de la salut, la prevenció de malalties i el tractament dietetic-nutricional.


PSICOLOGIA

No son poques les ocasions al llarg de la vida de la dona, degut a situacions adverses difícils de gestionar per un mateix, que pot ser precís un acompanyament per un professional de la psicologia. Alguns exemples poden ser estats de crisis d’angoixa i/o ansietat deguts a problemes amb la parella, sexològics, esterilitat, avortament o pèrdua d’un fill, així com estats de depressió associats al postpart o la menopausa.SERVEI D’ECOGRAFIA

 • Ecografia ginecològica i mamària
 • Ecografia ginecològica transvaginal
 • Ecografia obstètrica corresponent a cada una de les setmanes
 • Ecografia 5D

UNITAT DE DIAGNÒSTIC RÀPID I COMPLERT DE LA MAMA

 • Mamografia digital. Post-processament d’imatges adaptable a les preferències del radiòleg. Accés lateral per a un posicionament òptim del pacient
  i una ergonomia òptima. Sistema de posicionament mamari integrat. MaxView per a la màxima visibilitat del teixit.
 • Resonància Magnètica Nuclear de la mama
 • Ús de tècniques intervencionistes a la mama sota control ecogràfic

UNITAT QUIRÚRGICA

 • Assistència al part
 • Cirurgia ambulatòria
 • Cirurgia major amb ingrés
 • Cirurgia endoscòpica ginecològica (laparoscòpia i histeroscòpia)
  • Histeroscòpia diagnòstica i quirúrgica
  • Laparoscòpia diagnòstica i quirúrgica.
 • Cirurgia del sòl pelvià. Correcció de la incontinència urinària i del prolapse genital en general
 • Cirurgia de la patologia benigna i maligna de la mama. Cirurgía plàstica i estètica.
 • Anticoncepció quirúrgica. Lligadura de trompes i vasectomia.Especialistes


Dr. Josep Grau

Dr. Josep Grau

Ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida

Dr. Raimon Rovira

Dr. Raimon Rovira

Ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida

WalterTrusso_WEB

Dr. Walter Trusso

Ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida

Xavier Saura_resoluciobaixa

Dr. Xavier Saura

Ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida

Eva Borralleras_resoluciobaixa

Dra. Eva Borralleras

Ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida

Nuria Gil_resoluciobaixa

Dra. Núria Gil

Ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida