Tot va començar el 1890

  El Consultori Bayés té els seus orígens en la consulta del Dr. Antoni Bayés Fuster i el seu fill Candi Bayés i Coch, que van obrir-la a finals del segle XIX, concretament el 1890.

  Al centre sempre han coincidit dues generacions de metges, de manera que han anat agafant el relleu el fill de Candi, el Dr. Antoni Bayés Vayreda; el seu nét, el Dr. Antoni Bayés de Luna, i el fill d’aquest, el Dr. Antoni Bayés Genís.

  L’any 1989, el Dr. Bayés de Luna, juntament amb el Dr. Jaume Riba, va pensar en la possibilitat d’incorporar professionals d’altres especialitats a l’equip. Aquesta idea avançada a la seva època va permetre oferir un servei mèdic complet i amb el màxim de garanties per als usuaris.

  En el moment que Clàudia Bayés es fa càrrec el 1990 del consultori, s’inicia una etapa de contínues reformes i incorporacions fins a arribar a l’estat actual. Més de vuitanta professionals altament qualificats i un seguit de noves iniciatives fan d’aquest projecte, que va començar fa 150 anys, una referència en la medicina a Catalunya.

  Estem de celebració

  Volem celebrar aquesta efemèride amb tots els que ens han fet costat:  personal mèdic i d’infermeria, treballadors, usuaris, familiars…

  Per commemorar l’aniversari farem una sèrie d’actes i accions durant tot el 2014- 2015.


  •  Reunió de tot l’equip a la sala d’actes del M. Episcopal de Vic


  • Celebració a Tona del 150è aniversari de la nissaga Bayés


  • Presentació Auca 150 Aniversari


  • 1a trobada de catedràtics al Temple Romà de Vic


  Notícies relacionades